Cross Training edzés

Cross Training Budapesten

Nem árulunk zsákbamacskát, de nem pár edzés alatt fogjuk megváltani a világot… De egy jobb közérzetű mindennapokat gyorsan megcélozhatunk, közösen, csoportban, keményen. Edzőnk ott lesz veled, Gyuri programoz, tanít, segít utadon és áthajt/átbillent a nehézségeken.

Mi a Cross Training jelentése?

A CF más néven keresztedzés. Ez egy olyan olyan mozgásforma, amelynél a teljes tested be kell vetni. Magas inteniztású intervall edzés, ahol számít az idő és az ismétlésszám is.

Mit kínálnak a Cross Training gyakorlatok?

Többek között az izomerő fejlesztését, az állóképesség soha nem látott magasságokba való repítését, az ügyesség és kreativitás acélozását, a kitartás fogalmának újradefiniálását. Sikerélményeket, esetleges kudarcokból, hibákból való tanulságok levonását, a személyiség fejlesztését. A Cross Training hatása egyedülálló a legtöbb mozgásformához viszonyítva.

Azonban nem csupán kezdőket hívunk: Sokan vagytok, akik évek óta gyűritek a vasakat, mégis valami hiányzik. Akár inspirációért, akár a közösségért, akár az edzés monotonitását szeretnétek megtörni végre.

Kinek szól a CF edzés?

Mindenkinek! Bővebben, bárkinek, aki vágyik a fent leírtak egyikére/mindegyikére. Annak, aki hajlandó kemény munkát áldozni a későbbi fényes eredményekért, és pár felületi sérülés a tenyerén nem ijeszti el a továbbiaktól.

Mit kínál egy Cross Training edzésterv?

Első alkalom egy felmérés egyben, mely során kiderül az edződ számára az, hogy mik az erősségeid, gyengéid, mikre érdemes figyelni, és első lépésben miket kell orvosolni. Ezt követően az alap mozgásminták technikájának elsajátítása következik. Ez egyrészt az egészséged miatt fontos, hogy a sérüléseket elkerüld a helytelen kivitelezések kiiktatásával. Másrészt a későbbiekben hatékonyabban lehet alapozni egy jó technikára, mely a fejlődés záloga lesz egyben.

Miután betekintést nyertél a CF világába, jöhet az összetettebb technikák elsajátítása, és az állóképesség fejlesztése lesz a hangsúlyos. Itt már feltérképezheted óvatosan, hogy mik lesznek az igazi munkasúlyok. Főképp, hogy eddig már olyan fejlődést várunk, mely az önbizalmadat és közérzetedet is kedvezően befolyásolják.

Edződ minden nap vár! Horváth György (george.horvath.75 ; coachorvath) a Thor Gym által szervezett és dedikált Thor Academy FMT Level 1 edzője, ezenfelül  a Testnevelési Egyetemen szerzett Testnevelő Tanár diplomát, CrossFit Level 1 Trainer, IFAA Personal Trainer,  és még sorolhatnánk…