Válts meg bérleted kedvezményesen, október 31-ig!

Kedves Vendégünk!

Ezúton is nagyon köszönjük, hogy edz éseid helyszínéül a Thor Gymet választottad!

A szakmai vezetés és edzői gárdánk továbbra is folyamatosan dolgozik azon, hogy a legmagasabb színvonalat a legbarátibb ár/érték aránnyal biztosítsa számodra!

Csapatunk figyelemmel kíséri a piac dinamikus változását és látjuk, milyen drasztikusan emelkednek az árak, amik érintik a bérletek, de a napijegyek árait is az edzőtermekben!
Ami mindannyiunknak fontos az, hogy továbbra is biztosíthassuk a lehetőséget a mozgásra és az egészséges életmód fenntartására. Sajnos mindennek az ára növekszik és látjuk, hogy bizonytalan minden (covid, gazdasági válság, stb…), ezért napjainkban talán minden eddiginél fontosabb, hogy foglalkozzunk az egészségünkkel, mert a mindennapok stressz faktora, ezt szükségessé teszi. Sok dolgot kihúzhatnak a lábunk alól, de a megszerzett fittséget és egészséget nem vehetik el. Ez pedig kihat az egész életünkre. Éppen ezért hangsúlyos, hogy időt, energiát áldozzunk rá.

Mind ezek ellenére büszkén tényként állíthatjuk, hogy a Thor Gym hálózat lassan 10 éve a funkcionális edzés piac vezetője az országban szakmailag, és jelenleg messze a legjobb ár-érték arányban tudjuk ezt adni. Mi kitartottunk a végsőkig, de nálunk is elkerülhetetlen valamilyen szintű emelés. Ennek ellenére
továbbra is az elérhető kategóriát kívánjuk képviselni!

Szeretnénk elkerülni egy futószalagos szolgáltatásba való menekvést és megőrizni mindazt, amik miatt szerettek hozzánk járni, ezért a lehető legminimálisabb áremelést ejtjük meg, amit a helyzet megkövetel.

Ezek alapján az új áraink október 31-től:

Open gym napijegy: 2.500,-
Open gym bérlet: 16.500,-
Beavatás és ATH bérlet: 17.900,-
UST bérlet: 25.000,-
BM Open gym havi: 14.500.-
BM Beavatás/Athletic: 15.500.-
BM UST: 22.000.-

AYCM kiegészítő jegy egyelőre változatlan.

A Thor gym Csepelben működő sportegyesületek, (PWB, KEMPO, SÚLYEMELÉS) bérlet árai az alábbiak szerint alakulnak.

KEMPO napi: 3.500.-
KEMPO havi: 16.000.-
PWB havi: 30.000.-
SÚLYEMELÉS havi: 18.000.-

Ami még változás, hogy a fenti bérlet típusokkal az edzéseden felül is korlátlanul használhatjátok az edzőtermet, korlátlan belépéssel.
Ezekkel az árakkal továbbra is bőven a piaci átlag alatt maradunk majd az őszi időszakban.

Felhívjuk figyelmed, hogy lehetőséged van “előre vásárolni”, ami annyit tesz, hogy a bérlethosszabbításokkal 1-2-3, vagy tetszőlegesen akár több hónapnyi bérletet vehetsz a
rendszerben (egyelőre a jelenlegi árakon), így lehetőséged van arra, hogy a jelenlegi árakat rögzítsd előre magadnak. (Természetesen, ha a hosszabbítást választod, akkor a bérleted lejárata utántól indul a következő bérleted, így egyetlen nap veszteséged sem lesz, akkor sem, ha egyidőben 1-2-3, vagy tetszőleges bérletet hosszabbítasz.)

FÉLÉVES ÉS ÉVES BÉRLET KONSTRUKCIÓK!
A következő két opciót tudjuk felajánlani, melyek közül választhatsz:
(ezeket a bérlettípusokat, készpénzben tudod megvásárolni a pultnál)

Féléves bérlet:
a.) a jelenlegi áron számolva 6 hónap kifizetésével tudsz 7 hónapos bérletet venni,
ami 138.000,- forint, vagy
b.) emelt áron 5 hónap kifizetésével tudsz 6 hónapos bérletet venni, ami 125.000,- forint

Éves bérletre is van lehetőség:
a.) a jelenlegi áron számolva 12 hónap kifizetésével tudsz 14 hónapos bérletet venni,
ami 276.000,- forint, vagy
b.) emelt áron 10 hónap kifizetésével tudsz 12 hónapos bérletet venni, ami 250.000,- forint

Amennyiben OPEN GYM, DIÁK, VAGY BM-ÖNKORMÁNYZATI bérletre vagy jogosult, és féléves, vagy éves bérletet szeretnél váltani, akkor jelezd nekünk írásban a csepel.thorgym@gmail.com címen. Erre egyedi árat képzünk!

Hisszük, hogy a Thor Gym franchise nem véletlenül listavezető az országban és okkal járunk élen a funkcionális edzésben!

Továbbra is szeretettel, közösséget építve vendégeink érdekeit és kényelmét szem előtt tartva haladunk ezen az úton.

Thor Csepel Team 💛