Megnyitjuk a termet

Angyalföldi termünket is végre megnyitjuk! Hétfőtől várunk titeket!

Csoportos edzések kapcsán vegyétek fel a kapcsolatot edzőtökkel!

Thor Gym ANGYALFÖLD: Május 25. hétfő

 

Fontos információk:

  • Mindenkinek, aki nem vette igénybe a HomeTraining programot, annak a bérlet vásárlása (amennyiben nem napijeggyel jössz edzeni) kötelező lesz! A korábbról (március) fennmaradt érvényes napokat pedig a beérkezett kérések alapján az új bérlethez írjuk majd jóvá.
  • A megvásárolt bérletek május hónapban teljesen átjárhatóak lesznek a budapesti termeken belül, vagyis “Open Gym jelleggel” használhatóak másik termekben.
  • Az elmúlt napokban felmértük az egyes termek várható látogatottsági számát, hetekre lebontva. Ezáltal jelenleg kijelenthetjük, hogy egyik termünkben sem áll fent a veszélye annak, hogy az ajánlásban szereplő kitétel veszélybe kerülne. Azonban folyamatosan figyelni fogjuk a teremben tartózkodók számát és ehhez alkalmazkodunk majd. Mindenesetre az adott termekben egyszerre maximalizált számú vendéget fogadunk ( termünk esetében ez 70 fő). Ezért előfordulhat, hogy az adott szám elérésekor a pultosunk már nem enged be új embert és megkéri, hogy kint várakozzon. Emellett edzőink is igyekeznek ellátni titeket megfelelő információkkal és felméréssel, hogy mindez ne a helyszínen derüljön majd ki. Ebben majd kérjük a segítségeteket is.

Természetesen a szövetség által ismertetett protokoll figyelembe vételével kezdjük meg a működést, azonban már a második FÁZIS betartását ígérjük és kérjük tőletek is!

A Hf3 által közzétett PROTOKOLL, amelyet alkalmazunk:

Mivel a helyzet fokozatosan javul, így mától, vagyis Május 18-tól (hétfő) az edzőtermeink mindennapjaiban a protokoll 2. fázisát léptetjük életbe!

Amennyiben pedig minden a tervek és a mostani tendenciák szerint alakul, és az állami intézkedések nem mutatnak más irányt, úgy a szövetség útmutatása szerint várhatóan Június 1-től a protokoll 3. fázisába léphetünk majd.

.

A MÁJUS 18-tól javasolt protokoll:

2. FÁZIS

(Bevezetése legkorábban két héttel az újranyitás után, az első fázis felülvizsgálatával egyidőben, amennyiben a kormány nem rendelkezik másképpen.)

– A teremben tartózkodás maximális létszáma növelhető az első fázishoz képest, ami alapján az edzőtérre vonatkoztatva 6 nm-enként 1 fő tartózkodhat.

– Belépéskor kötelező kézfertőtlenítés a recepcióra kihelyezett fertőtlenítővel. Az edzőterembe való belépést követően minimum 20 mp-es szappanos kézmosás továbbra is kötelező

– A leginkább veszélyeztetett korosztály, vagyis a 65 év felettiek számára az edzőtermek nem látogathatóak. A 16 éven aluliak számára szintén nem látogathatóak az edzőtermek, mert a vírushordozás szempontjából a közösség védelme ezt indokolja. Továbbá, krónikus, vagy kiemelt kockázatú betegségekkel küzdők, legyengült immunrendszerűek, illetve a covid-19 bármely tüneteit produkáló egyének sem tartózkodhatnak az edzőteremben

– Maszk nem kötelező az edzőteremben, azonban a beléptető helyiségben, edzőterem részt leszámítva minden közös térben igen (edzés során nem kötelező a maszk viselése), kövessük az állami szervek irányelveit a kötelező távolságtartás kérdésében (1,5 méter)

– A második fázisban a tusolók használata nem javasolt, de a tusolás lehetőségét elérhetővé lehet tenni

– Egy légtérben több, párhuzamosan futó foglalkozás esetén, ezek időpontjait egymástól eltolva kell indítani. Az előtér és az öltözők terheltségének maximális időbeni elosztása érdekében.

– A második fázistól kontakt sportok, küzdősport és harcművészeti edzések is elindulhatnak, de nincs párcsere, vagyis 1 partner a teljes edzés folyamán csak egy fővel érintkezhet. Az edzőtérre vonatkoztatva 9 nm-enként 1 pár tartózkodhat

– Rövidített nyitva tartást továbbra sem támogatjuk, igyekezzünk az edzőterem terheltségét a lehető legjobban eloszlatni a nap teljes részében

– Kizárólag csak előre csomagolt termékek értékesítése engedélyezett

– Klímák és ventilátorok használatának kerülése fokozott jelentőségű, a vírus esetleges terjedésének lehetőségét minimalizálandó

– Az eszközök rendszeres fertőtlenítésére továbbra is kiemelet figyelmet kell fordítani

– Váltócipő, váltóruha használata kötelező. Zokni használata kötelező, míg a ruházat lehetőleg hosszú, bokáig érő nadrág, valamint vállat és derekat eltakaró felső rész kell legyen. Zárt cipő használata kötelező a kiszolgáló egységekben

– Törölközőt nem tehet ki az üzemeltető a mosdókba, kizárólag papírtörlőt biztosíthat

A később várható protokoll fázisok:

3. FÁZIS

A második fázis felülvizsgálata után de legkorábban az újranyitás utáni 1 hónaptól a vírushelyzet megszűnéséig, amennyiben a kormány nem rendelkezik másképpen.

– A teremben tartózkodás maximális létszámára vonatkozó szabályok eltörlésre kerülnek

– Eszközfertőtlenítésre és személyes higiéniára továbbra is nagy hangsúlyt kell  fektetni

– Váltócipő, váltóruha és törölköző használata kötelező

– Vizesblokkok teljeskörű használata, fokozott higéniai odafigyelés mellett

– Kézfertőtlenítő legyen a recepción

– a harmadik fázistól kontakt sportok esetében lehetséges a párcsere. Az edzőtérre vonatkoztatva 6 nm-enként 1 pár tartózkodhat

– Minden egyéb pontban a működés az adott sportlétesítmény házszabályai alapján

4. FÁZIS

A járványhelyzet hivatalos megszűnésével

  • Sportlétesítmény házszabályai alapján
  • Eszközfertőtlenítés és személyes higiéniára nagy hangsúlyt kell fektetni a továbbiakban is

 

Várunk titeket újra!

 

Thor team