Thor Gála Jelöltek

Milyen díjak lesznek? Ezeket milyen jelölési, illetve szavazási rendszerben álmodtuk meg?

Thor Gála díjai és kiválasztási / szavazási rendszere:

  • Spirit of Thor… (Újbuda, Zugló, Óbuda, Veres, Batta, Fehérvár, Debrecen, Csepel, FunXional Gym): minden terem életében vannak olyan egyéniségek, akik többletet tesznek a közösség kis „kosárkájába”. Akik jelleme, önzetlensége, sporttársi odaadása, bajtársiassága, vagy éppen közösségépítő lelkesedésük kiemeli őket. Akiket mindenki ismer, s ami fontosabb szeret a teremben. Központi személyiségek. Ebből a szempontból pedig (e díjat illetően) nem a versenyeken elért eredmény, vagy éppen szakmai érdeklődés számít, hanem azok az értékek, melyekkel a Thor közössége örömmel és büszkén azonosul.

A „Spirit” díjak jelöltjeit a héten ismerhetitek meg, s a közönség szavazatai alapján kerül majd kihirdetésre a győztes.

  •  Az év edzője: Ez a díj az, amire minden edzőnk vágyik, s amely felelősséggel jár, hiszen egy ilyen kivételes edzői gárdából elnyerni egy elismerést óriási dolog.

Idén ez szakmai különdíj lesz, melyet az elmúlt év teljesítménye alapján a vezetőség ad át az arra leginkább méltó edzőnek. Nehéz dolguk lesz, hiszen remek kollégákkal dolgozhatunk együtt.

  •  Az év pultosa: Nagyon fontos láncszemek a Thor életében a pultosok, akik fogadják a nagyérdeműt. Meglátjuk, hogy a 2022-es évben ki volt az, aki kiemelkedő hozzáállásával kiérdemelte az elismerést!
  • Hammer of Thor: Itt azt szeretnénk kiemelni, aki a sportteljesítménye, versenyzői attitűdje alapján méltó példakép lehet bárki számára. Aki, ha bármely versenyen elindul, akkor nyugodtak lehetünk, hogy ő képviseli a Thor Gym-et. Akire valóban azt mondhatjuk: Ő Thor kalapácsa: ha oda kell csapni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mennydörgés várható!

A vezetőség, a back office és a szakmai vezető döntése alapján állítunk jelöltek, akik közül a közönség választja majd meg a díj nyertesét.

  • A Thor legfittebb embere: Ez az egy díj, melyet nem szavazás, hanem egyetlen objektív tényező alapján vehet majd át a győztes. Hiszen minden esztendőben megrendezzük a Thor kupát, mely verseny során összemérhetik erejüket a Thorosok, s a verseny végére kiderült, hogy ki a legjobb.

 

 

 

JELÖLTEK LISTÁI

 

Spirit Of Thor CSEPEL:

Kovács Ádám

A kezdetektől jár amióta megnyitottunk, jó alapokkal rendelkezik és nagyon ügyesen bánt a ketlebellel, látszott, hogy valaha bellel edzett. Lelkesedése és kitartása példaértékű, minden órán ott van. Ádám egy igazi, húzó ember aki képes az órán, másokat is kitartásával és elszántságával másokat is erővel feltölteni, hogy ne adják fel. Szerénysége és alázata mindenki számára motiváló lehet.

Pintér Bence

A terem megnyitásakor csatlakozott, erős célok vezérlik, hogy atlétikus alkatot építsen ki, emelett nagyon jó fizikális alapot szeretne elérni! Motivációja és kitartása töretlen. Már a sajáttesúlyos húzodzkodás is kivitelezésében is szépen fejlődik. Mindenképpen példa sokak számára, hiszen nagyon elhivatott az étkezéseire is oda figyel. Az ő példája bizonyítja, hogy honnan hova lehet eljutni

Schütz Róbert

HAMMER of THOR:

Antal Adrián

 

Adrián már évek óta meghatározó tagja a PredaThors közösségnek és az egész Thor Gym-nek. Mindenkihez van egy kedves, bíztató szava, a közösségünk motorja. 2021, kijelenthető, hogy az ő éve volt. Júniusban megnyerte az év első versenyét, a nagyszabású RoofTop Challenge-t, óriási büszkeséget hozva a közösségünkre és a teremre. Augusztus legvégén teljesítette az állóképességi versenyek csúcsát, a Spartan Ultrát. Novemberben az a megtiszteltetés érte, hogy Magyarországot képviselhette az IFBB Funkcionális Fitnesz Világbajnokságán, amit vegyes-párosban egy bronz éremmel, míg egyéniben egy előkelő 6. helyezéssel hálált meg. Decemberben a Thor Cup-on 5. helyezést ért el, hajszállal lecsúszva a dobogóról. Ami pedig ezeknél is fontosabb, 2021 folyamán apuka lett. Amennyiben Adriánra voksolsz, rettentő jó és megérdemelt helyre kerülne a Hammer of Thor díja.

Somogyi Gergely

Gergő egy szerény, csendes, alázatos srác. Hozzáállása, akaratereje, kitartása és szorgalma beszél helyette. 2021-ben az a megtiszteltetés érte, hogy Magyarországot képviselhette az IFBB Fitnesz Világbajnokságán. Férfi-párosban bronzéremmel hálálta meg a bizalmat, míg egyéniben a legjobb magyar helyezést érte el, a pontszerző 5. pozíciójával. Az év legvégén megrendezésre kerülő Thor Cup-on a saját vendégeink közül a legjobb helyezést érte el, 2. lett. Amennyiben a legeredményesebb sportolónk keressük 2021-ben, akkor talán Gergő érdemelné meg leginkább ezt a díjat. A szavazatod ennek fényében a legjobb helyre kerülne. “Aki, ha bármely versenyen elindul, akkor nyugodtak lehetünk, hogy ő képviseli a Thor Gym-et.”

Rafai Ramón

Aligha kell bemutatni, igazi Thoros arc!
Versenyeken nyújtott teljesítménye, az elkötelezett edzésmunka szempontjából igazi Hammer of Thor, aki látta már tudja!
Ő az aki a Thor Cup-on elölguggol párat a 140-be, vagy úgy meghajtja az Airbike-ot, hogy elszakad a lánc…(tényleg megtörtént)
Ő tényleg kiérdemli a Hammer of Thor címet!!!

AZ ÉV EDZŐJE: A Thor Gym összes edzőjére tudsz szavazni, azonban a szavazatok 33%-ban számítanak a pontszámításnál, a maradék 33-33%-ot a szakmai mutatók, valamint a back office szavazatok teszik ki.

THOR legfittebb embere: A Thor Cup győztesei vehetik át, vagyis Tarcsa Edina és Batyik Róbert

AZ ÉV PULTOSA:

Kónya Detti – Zugló és Újbuda

Szalkó Dóri – Óbuda

Molnár Ivett – Újbuda

Szemes Dominika – Zugló

Unger Vanda – Zugló

Filakovszki Hajnal – funXional Gym Savoya

 

 

 

 

A jelöltek bemutatását jövő héten a facebook oldalainkon követhetitek figyelemmel!

Szavazni pedig már tudtok is az alábbi linkeken keresztül Február 20-ig:

 

Thor Gym CSEPEL szavazólap:

 

NE FELEDJÉTEK! Early Bird jegyeket február 10-ig tudjátok beszerezni!